A cégem új segítői

Amikor az ember arra adja a fejét, hogy vállalkozást indít és megvalósítja az álmát, akkor már a kezdetek előtt tudja, hogy nehéz fába vágta a fejszéjét és bizony sok nehézség fogja útját állni addig, míg teljesen sikeres nem lesz. Persze emellett az érzés mellett kell hogy legyen jövőképe. Kell hogy álmodozzon arról, milyen lesz majd, amikor már szépen működik a cége, erős alapokon nyugvó folyamatok biztosítják majd, hogy ő maximálisan a cég menedzsment feladatait lássa el, és nem kell az operatív dolgokkal törődnie, növekedés és tartalékok lesznek a jellemzők a vállalat életére, és olyan projekteket tud bevezetni, amik már a belső vállalati életet javítják, vagy épp a munkavállalók megbecsülését mutatják.

Büszkén mondhatom, hogy most, közel öt év után az alapítástól nézve eljött az az idő, amikor az első ilyen beruházást meg tudjuk tenni, hiszen minden munkavállaló kapott egy céges telefont, vagy céges flottát vezettünk be. Nagyon örültek a munkatársak. Akivel csak beszélgettem elmondta, hogy mennyire szeret a cégnél dolgozni, milyen jó a hangulat és mennyire jó hogy így megbecsüljük őket és a munkájukat. Nagyon jó érzés, hogy már itt tartunk. Úgy néz ki a sok pesszimista vélemény ellenére mégiscsak sikertörténet lesz ez a vállalkozás számomra.

Persze egy dologra nem gondoltunk, mert közel harminc telefon szervizelésére is gondolni kell, és ezt persze elmulasztottuk, de azt kell mondjam, hogy ez is nagyon szerencsésen alakult, hiszen az egyik kolléga ismert egy nagyon jó pihone szerviz csapatot, a https://iszereles.hu/ csapatot, és felvéve velük a kapcsolatot engem is meggyőztek. Jól is döntöttünk, mert azóta is minden problémánkra azonnali és nagyon gyors megoldást tudnak javasolni. Jó áron és hihetetlen jó minőségben dolgoznak. Maximálisan elégedett vagyok velük is, mint ahogyan az egész vállalkozás életével és fejlődésével.