A tökéletes választás, a tökéletes eredményért

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én például utálom hogy ha fotóznak, és meg is vagyok róla győződve, hogy nem, vagy csak nagyon nehezen lehet rólam jó képet csinálni. Persze nem könnyíti meg a helyzetet, hogy most már van két gyerekünk is a férjemmel, akikről azért szeretnénk profi képeket, és persze a családi közös fotózásokat nem akarjuk kihagyni, mert azt gondoljuk, hogy később felbecsülhetetlen kincset jelentenek, de nagyon nehezen szánjuk mindig rá magunkat, hiszen mindig feszélyezve érezzük magunkat. Pontosabban éreztük, hiszen most azt mondhatom, hogy megtaláltuk a tökéletes segítséget ezeknek a képeknek az elkészítéséhez.

Szalai Balázs ugyanis nem csak egy tudásában és szakmai tapasztalatában tökéletes fotós, hanem bizony iszonyat kedves és aranyos ember, aki tökéletesen tud minket instruálni, és a gyerekekkel is hihetetlen jól kijött a fotózások alatt. Nem gondoltam volna, hogy azok után, hogy az esküvőnk napján kínszenvedésként éltük meg a fotózásunkat, és több családi alkalom is volt már amióta megszülettek a gyerekek, hogy a közös profi képekért összeszorított foggal álltunk a kamera előtt, fogunk találni egy olyan embert, aki mindezt teljesen felszabadult érzésekkel, egy jó élményként tudja végig vinni velünk, ráadásul úgy, hogy iszonyat szép képek készülnek rólunk közben.

Mindenkinek csak ajánlani tudom Balázst és a munkáját, hogy ha egy valóban élménydús és feszélyezettség nélküli fotózáson szeretne részt venni, legyen szó akár páros fotózás, családi fotózás vagy esküvői fotózás feladatairól. Biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni aki őt választja. Csak gyönyörű képekkel és egy élménnyel fog gazdagodni, és a jövőben is csak őt fogja keresni.