Az egyetem mellé

Számtalan dologról álmodozik az ember igazság szerint már akkor, amikor még a markában sincs a lehetőség, hiszen az érettségi előtt áll még, és nem hogy azt nem tudja, hogy fel fogják-e venni egyáltalán bármelyik főiskola vagy egyetem diákjai közé, hanem még abban sem biztos, hogy az érettségije jól fog sikerülni. Persze aztán mindenki valahogyan élete egyik legnagyobb megmérettetésén összeszedi magát és jól teljesít, és remélhetően úgy alakul a sorsa, mint nekem is alakult, hogy felveszik a hőn vágyott felsőoktatási intézmény valamelyikébe és elmondhatja magáról, hogy ő már egyetemista vagy épp főiskolás. Persze a fekete leves csak ekkor érkezik.

Mert bár arról hihetetlen sokat álmodozik mindenki, hogy milyen jó lesz a szabadság, a főiskolai lét, a folyamatos mozgás és a bulik, arról azonban nem gondolkodik, hogy a főiskola mellé szükség van még egy nagyon fontos dologra, méghozzá egy budapesti lakhatásra, ahonnan be tud menni az órákra, látogatni tudja az egyetemet, ami nincs is annyira messze a belvárostól, de azért kellőképp messze van tőle annyira hogy elég nyugalom legyen a tanuláshoz és hogy fel tudjon készülni a vizsgákra, és persze ami talán mindennél a legfontosabb, hogy olyan áron legyen, hogy azt biztonsággal és folyamatosan ki tudja fizetni minden egyes hónapban.

Hát nekem ez utóbbival voltak gondjaim, hiszen sajnos nem tudtam annyit összespórolni, hogy én egy teljes önálló kiadó lakás mellett tudjak dönteni. Éppen ezért a kiadó szoba mellett tettem le a voksomat, hiszen így az ember mégiscsak társaságban van, nem kell napi több órát ingáznia, ami azt gondolom hogy megoldhatatlan és persze anyagilag is teljesíteni tudja a kötelezettségét, ami mindennél fontosabb, hiszen senki sem szeretne kellemetlen helyzetbe kerülni.

Én személy szerint az egyetem mellé a kiadoszobabudapest.hu csapatának segítségével találtam meg a tökéletes kiadó szoba választást, és azt tudom mondani, hogy a Global Best Property Zrt. csapatát bátran keresse fel bárki, mert hihetetlen jó kínálattal rendelkeznek, nagyon jó árakon lehet elérni náluk a kiadó szobák vagy kiadó lakások kínálatából és persze ami még fontosabb, hogy megbízható és biztos támaszt nyújtanak számunkra egyetemisták számára a legnagyobb feladat és legnagyobb feszültés közepette is, a budapesti lakhatás terén.