Az én iphone telefonom története

Én nem tartozom azok közé az emberek közé, akiknek menő munkahelye van, vagy sokat keresnek, esetleg karrierutat járnak be az életük során, mely fontosabb mindennél, sokszor még a családnál is, nekem egy kis kedves munkahelyem van, amit igazán szeretek és szívből tudom azt mondani, hogy minden reggel mosolyogva megyek be dolgozni, mert szeretem amit csinálok, értek is hozzá és a munkatársaim is annyira kedvesek és már a barátaim, hogy el sem tudnék jobbat képzelni számomra, akkor sem, hogy ha nem keresek túl sokat, és bizony sokan emiatt akár bolondnak is néznek. Szakmai tapasztalatom alapján akár válthatnék is és biztosan többet tudnék hazavinni minden egyes hónapban, de ez engem nem mozgat annyira. Látom a sok embert, aki orrát lógatva megy be a munkahelyére, és én nem szeretnék így kelni minden egyes reggel.

Nagyon szerettem volna azonban egy iphone telefont vásárolni, mert örököltem egy nagyon jó barátomtól egy mac gépet, és tudom, hogy nagyon jól lehet ezeket az eszközöket együtt használni. Tökéletesen kiegészítik egymást, és én is szerettem volna ennek az előnyét élvezni, főleg, hogy a mac gépe más telefonnal használni hogy is mondjam egy kicsit nehézkes vagy macerás. Az iphone-ok azonban nekem túl drágák sajnos. Az újak mindenképpen. Éppen ezért arra gondoltam, hogy nézek valahol egy megbízható használt iphone kereskedés csapatot és náluk vásárolok egy régebbi, használt, de még tökéletesen működő telefont.

Persze nem mondhatom, hogy könnyen találtam olyan csapatot, akikben meg mertem vagy tudtam volna bízni, de hála az egyik nagyon jó barátnőm javaslatának, felvettem a kapcsolatot az almabazar csapatával és hihetetlen pozitív csalódás ért. Ez a kis csapat iszonyatosan érti a dolgát. Ismerik az apple telefonok minden titkát és hihetetlen ügyesek a szervizelés terén is, ezért tudtam, hogy biztonságban vagyok ha náluk vásárolok használt iphone telefon készüléket. Az én telefonom tehát tőlük van, iszonyat jó áron, és tökéletes minőségben és működéssel. Csak javasolni tudom őket bárki számára aki megbízható és korrekt csapatot keres a használt apple termékek terén.