Azt gondoltam egyszerűbb lesz majd

Az ember, ha céget alapít akkor mindig nagyon nehéz és rögös út elébe néz, ez mindig is így volt és nem is igazán gondolom hogy változna bármikor is, hiszen az ember kockázatot vállal, a tartalék pénzét teszi fel a kerékre, és nagyon sokan a környezetben úgy fognak vélekedni, hogy ez felesleges dolog, hiba, vagy épp őrültség, mert a vállalkozások sosem fognak felnőni a nagyokhoz. Nem tudom miért gondolkodnak így az emberek, valószínűnek tartom hogy azért, mert félnek és persze el sem tudják képzelni, hogy ez sikerülhet bárkinek megfelelő szakértelem, beletett munka és idő hatására, ezért inkább alapvetően így nyilatkoznak, nehogy kedvet kapjanak. Persze ezzel tudnak ám rombolni, de én sosem adtam ezekre a szavakra. Ezek engem nem gyengítettek sosem hála a jó égnek.

Az viszont igaz, hogy én ezt az egész dolgot megfejeltem azzal, hogy az építőipar területén nyitottam meg a cégemet, hiszen abban van szakmai tapasztalatom, abban vagyok jártas és azt tudom jól csinálni. Már az alapítás indoka is az, hogy én jól akarom csinálni. Minőséget akarok teremteni az emberek számára nem pedig csak beszedni a pénzüket valódi eredmények és minőségi szolgáltatás nélkül.

Persze vannak olyan dolgok, amikhez hozzá sem tudok szagolni az tény, hiszen ilyen például a könyvelés, de nagyon jó könyvelőm van és a pénzügyek, de azt is tökéletesen viszi egy kolléga, szóval ezek a részek is tökéletesen működnek. Szakmai értelemben az egyetlen terület, amit nem vállalnék soha, és ezért kiadtam az ország egyik legjobb csapatának, az activesafety munkatársainak, ez pedig a munkavédelem köre. Legutóbb például a gépek üzembe helyezése kapcsán jöttem rá, hogy sokkal több dolguk van, mint én azt gondolnám, csak sokszor észrevétlen megoldják azokat, hiszen ez a tevékenység is rengeteg adminisztrációval és feladattal jár számukra. Én azt gondoltam csak elkezdem használni a gépet és kész, azonban rájöttem, hogy ez koránt sem ennyire egyszerű a törvényi szabályok szerint. Ők azonban megoldottak helyettem mindent. Imádom őket és csak javasolni tudom a szolgáltatásukat bárki számára.