Életem legjobb cseréje

Amikor az ember vállalkozásba fog, és nem csak vállalkozó, hanem cégvezető is lesz, aki felel a munkatársai egzisztenciájáért, fizetéséért és megélhetéséért, akkor hihetetlen nagy csoda előtt áll, ami egyben egy hatalmas terhet is jelent számára. Én iszonyatosan szeretem azt amit csinálunk, látom a folyamatos és töretlen fejlődést, látom nap, mint nap a kollégák örömét a munkában, és azt is, hogy szeretnek bejárni a céghez, szeretnek itt dolgozni és szeretik egymást is, ilyen téren pedig hihetetlen jó érzés, hogy teljesült a nagy álmom, hogy ne csak egy jól működő, hanem egy jó céget hozzak létre, ahol a munkavállalók szeretnek lenni és szeretnek dolgozni.

Persze ez minden nap nagyon nagy munka és felelősség, stressz, amit már azt gondolom, hogy egyre jobban kezelek, de azért még mindig van hova fejlődni. Amit nekem nagyon nehéz volt megtanulnom, hogy bizony váltani merni kell, mert ha valami nem jól működik vagy nem jó teljesítményt biztosít, akkor le kell cserélni. Egészen egyszerűen nem engedhetem meg semminek, még a legkisebb részletnek sem, hogy ne a tökéletest nyújtsa, és ezzel veszélyeztesse a nehezen felépített vállalatunkat és működését.

A legutóbb például a kollégák a telefonszervíz csapatra kezdtek panaszkodni, és nehezen bár, de elhatároztam, hogy keresek a helyükre egy másik csapatot és váltok, lecserélem őket. Most már így utólag visszanézve azt tudom mondani, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hiszen a https://androidszerviz.hu/ csapat nem csak sokkal minőségibb, de gyorsabb és pontosabb munkát is végez, ráadásul hihetetlen könnyű velük egyeztetni, ami a másik csapatról egyáltalán nem volt elmondható, így időt és energiát spórolnak meg a kollégák a közös munkával. A váltás néha a leghasznosabb dolog amit tehetünk a vállalkozásunkért. Ne habozzuk, mertjünk cserélni.