Emelkedő árak, változó minőség?

A jelenlegi piaci helyzet a lakás és házfelújítások terén azt mondhatjuk, hogy elég káoszos. Nem igazán tudja eldönteni az ember, hogy az az árajánlat amit kap, a végére nem változik-e duplájára sok esetben, és már olyan rémtörténeteket is lehet hallani, hogy egy – egy vállalkozó csapat igéretet tett a munka felvételére, de aztán mégsem érkeztek meg a megbeszélt időre, és azóta sem látták őket. Nem beszélve az árak változékonyságáról, ami egy-egy csapat ajánlatát tekintve sokszor a dupla értéket is elérheti.

Nagyon fontos tehát, hogy kifejezetten sok időt és energiát fordítson az ember ma már a megfelelő kivitelezői csapat kiválasztásában. A klímaszerelés árak tekintetében például iszonyat szerteágazó a piac, és sok esetben nem is foglalkoznak megfelelően a tervezési időszakkal, és olyan rendszereket építenek így ki, amelyek bár hűvös levegőt biztosítanak a család részére, de egy kicsit is érzékenyebb ember számára már élvezhetetlen módban teszik azt.

Nekünk nagyon fontos volt, hogy ha kiépül az új klíma rendszer a házban ahová nemsokára beköltözünk, akkor bizony nagyon jó tervezéssel és kiépítéssel történjen, mert én érzékeny vagyok az ilyen készülékek működésére, legalábbis nagyon sok esetben a volt munkahelyeimen problémám volt a nagyteljesítményű ipari légkondik miatt. Megfázás és fejfájás is többször előfordult főleg a nyári időszakban.

Hála a jó égnek mi az egyik nagyon jó barátom ajánlásával rátaláltunk a djgepeszet csapatára, akik hihetetlen lelkiismeretes és profi munkát vittek végig az otthonunkban, aminek hatására én is imádni tudom a légkondi által biztosított hűvös levegőt és környezetet most, nyáron is, a legnagyobb melegben anélkül, hogy bármilyen egészségügyi problémám vagy rossz érzésem lenne. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni a munkájukban és annak eredményében sem.