Ha tökéletes segítségre vágysz

Egy céget alapítani mindig hatalmas munka és felelősség, na és persze stressz. Nagyon sok negatív véleménnyel is meg kell küzdenie az embernek, és bizony ez nagyon sok önbizalmat és lelkesedést el tud vinni az embertől. Az tény, hogy sokkal könnyebb viszont az alapítás és egy cég profi és stabil felépítése, hogy ha megfelelő külső szakemberekkel, szakértőkkel vesszük körbe magunkat. Nem szoktam ajánlásokat tenni, mert azt gondolom, hogy az hatalmas felelősség, amit csak nagyon kevés esetben vállal az ember, de néhány szolgáltatómat, akik a kezdetektől velem vannak és még soha, semmilyen esetben nem fordult elő, hogy csalódnom kellett volna bármelyik emberükben, a cégben vagy a munkájukban csak ajánlani tudok, és mivel tudom, hogy nagyon nehéz jó szolgáltatót találni, ezért meg is teszem.

Az első és egyben azt gondolom legfontosabb, hogy az ember induláskor találjon maga mellé egy olyan csapatot, aki a megfelelő vállalati hierarchiát és felépítést segít kialakítani, segít megtalálni a megfelelő embereket a megfelelő pozíciókra, kellő körültekintéssel a karrier utakra és lehetőségekre, na és persze az egyéni kompetenciákra egyaránt. Ez egy nagyon bonyolult és összetett feladat, és én is azt gondolom, hogy a szervezet azért tudott ennyire sikeres lenni benne, mert a https://kogwheel.com/hu/ csapat mindenben a segítségünkre volt.

Azóta is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és rengeteg szolgáltatást igénybe vettünk már céges szinten a Kogwheeltől, és biztos vagyok benne, hogy ez után is igénybe fogunk még venni számtalan coaching, és egyéb lehetőséget, hiszen mindig hatalmas segítséget nyújtanak nekünk, vagy a stresszkezelésében, vagy a hatékonyság növelésében, hogy egyéb dolgokban. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni a munkájukban.